طرز تهیه کشک و بادمجان به دو روش کاملا متفاوت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کشک و بادمجان
روش اول طرز تهیه کشک بادمجان:
مواد لازم برای تهیه کشک و بادمجان:
بادمجان متوسط | 5 عدد |
نعناخشک | به مقدار لازم |
سیر | 4 حبه |
پیاز متوسط | 2 عدد |
گردو خرد شده | 1 پیمانه |
کشک رقیق شده | 2 لیوان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه کشک بادمجان:
برای طرز تهيه كشک بادمجان، ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید و در آب نمک قرار بدهید بعد از 15 دقیقه آن ها را بشویید و بعد از اینکه آبشان کشیده شد در روغن سرخ کنید.
سپس بادمجان های سرخ شده را بکوبید. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید و سپس فلفل و زردچوبه و نعنا خشک را اضافه کنید مراقب باشید نعناها نسوزند.
سپس بادمجان ها و گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید سپس کشک را روی مواد بریزید و در ظرف را بگذارید تا با شعله ی ملایم بپزد تا زمانی که آب آن کشیده شود و خوب به روغن بیافتد.
روش دوم طرز تهیه کشک بادمجان:
طرز تهیه کشک و بادمجان با گوجه
طرز تهیه کشک بادمجون
مواد لازم برای تهیه کشک و بادمجان :
بادمجان قلمی | 1 کیلو |
کشک | 1 پیمانه |
پیاز متوسط | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 3-4 عدد |
رب گوجه فرنگی | یک تا دو قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
نعنا خشک | به مقدار لازم |
طرز پخت کشک بادمجان:
برای طرز تهيه كشک بادمجان، ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید و در آب نمک قرار بدهید بعد از 15 دقیقه آن ها را بشویید و بعد از اینکه آبشان کشیده شد در روغن سرخ کنید.
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ کنید. در قابلمه ای دیگر مقداری بادمجان را داخل قابلمه بچینید و بعد گوجه ها را به صورت ورقه ای روی بادمجان ها بچینید و مقداری پیاز سرخ شده بریزید و بعد همین مراحل را ادامه دهید تا بادمجان های سرخ شده تمام شود بعد قابلمه را روی گاز قرار دهید و در یک کاسه رب و ادویه جات ( نمک، فلفل،زردچوبه) و آب جوش ( آب در حد نصف لیوان ) را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد این مواد را روی بادمجان ها بریزید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و بعد از 30 دقیقه بادمجان ها آماده است. میتوانید در داخل ظرف بکشید و سپس نعنا را مقداری با روغن تفت دهید و کشک و نعنا داغ را روی ظرفتان بریزید میتوانید کشک و نعنا را سر سفره بگذارید که هر نفر به دلخواه و هر میزانی که دوست داشت روی بادمجان ها بریزد.
طرز تهیه کشک بادمجان با گوجه
نکاتی برای طرز تهیه ی کشک بادمجان :
• برای طرزتهیه کشک بادمجان می توانید بادمجان ها را کباب یا سرخ کنید کاملا سلیقه ای است ( روش کباب کردن بادمجان: ابتدا بادمجان ها را بشویید و خشک کنید و با پوست روی شعله ی گاز کباب کنید مواظب باشید نسوزد تا حدی که فشار می دهید نرم باشند و بعد از سرد شدن پوست آن را بگیرید، و خوب بکوبید تا له شود. بهتر است برای کباب کردن زیر شعله را کم کنید که نسوزد و بادمجان خیلی بوی دود نگیرند.)
• می توانید گردو یا سیر را حذف کنید یا به دستور پایین سیر را هم اضافه کنید.
• مراقب باشید اگر نعنا زیاد شود کشک و بادمجان شما تلخ می شود.
• بادمجان نفاخ است و استفاده از گردو و نعنا باعث خنثی شدن آن می شود. در نهایت با گردو، سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ و کشک طبق سلیقه خودتان تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
iran-forum